Bartjes verjaardag in Assen

Op zaterdag 5 september a.s. viert Assen de verjaardag van Bartje. En ook dit jaar laten Vaart in Assen, winkelcentrum De Triade en het Mercuriuscentrum deze gebeurtenis natuurlijk niet ongemerkt aan zich voorbijgaan.

Wie jarig is trakteert!

Bartje bidt nog steeds niet veur Brune Bonen maar wil wel zijn verjaardag vieren. Omdat hij op dit moment geen grootst feest kan geven heeft hij besloten om cadeaus uit te gaan delen. En omdat dat er 1000 zijn heeft hij hiervoor zijn broertjes opgetrommeld omdat hij dat natuurlijk niet alleen kan.

Tussen 12.00 en 16.00 uur lopen ze daarom in de binnenstad, winkelcentrum De Triade en het Mercuriuscentrum rond en delen aan alle kinderen een superleuk rugzakje uit te delen met daarin lekkers, leuks en fijne aanbiedingen van diverse ondernemers uit Assen. En natuurlijk ontbreekt ook de feestmuziek niet!

Winactie: maak kans op € 50,- gratis speelgoed

Bartje was dol op spelletjes en trakteert daarom nog op een extra cadeau! Wat moet je hiervoor doen om kans te maken? Maak een foto met Bartjes tas, zet deze foto op jouw Instagramaccount met de hastag #bartjesverjaardag2020 en tag @ditisassen, @mercuriuscentrum en @winkelcentrumdetriade.

De 2 leukste foto’s winnen en de winnaars krijgen allebei € 50,- gratis speelgoed!

Dus alle reden om op 5 september naar de binnenstad te komen en Bartjes verjaardag mee te vieren!

Het verjaardagsfeest is een samenwerking van Citymarketing Vaart in Assen, winkelcentrum De Triade en het Mercuriuscentrum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *